Lad os holde din næste fest

I idylliske omgivelser kan vi tilbyde festlokaler til arrangementer fra 20 til 120 gæster. 

Hvad end I skal holde bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller andre begivenheder, har vi rammerne til at kunne gøre netop jeres dag helt fantastisk. 


Vi har to smukke festsale, som begge indbyder til hyggelige og festlige stunder, og vi sætter en ære i, at vores gæster føler sig velkomne og får den hjertelige service, I som værter ønsker at give jeres gæster.

Vi har fuldt integreret køkken med alt i service og køkkenudstyr, inklusive industriopvaskemaskine. Vi tilbyder både vores gæster muligheden for at få maden bragt udefra, og muligheden for at vi står for den fulde forplejning. Vi har mange års erfaring i tilberedning af lækre festmenuer, som vores gæster sætter stor pris på.

Haveparken, som I ved leje af festlokalerne har fri adgang til, er smukt udført med stenbelægninger rundt om de to søer, hvor i mellem der løber en lille bæk. Haven prydes af rhododendron, roser og mange andre smukke blomster, der blomstrer i smukke farveflor fra forår over sommeren og til efteråret. Der er en lille legeplads til børnene, og bagerst i haveparken findes et aflukket bålsted. Alt sammen noget der indbyder til hyggeligt samvær og leg – og som ofte har været bagtæppe for familie- eller bryllupsbilleder. 

  • Det store lokale, “Annekær Salen”, har plads til cirka 120 personer. Her er udgang til en skøn terrasse med udsigt over haveparken, som er til fri afbenyttelse.
  • Det mindre lokale, “Kaj’ser Stuen”, er bygget i 2018 og har plads til cirka 90 personer. Her er der et stort forlokale, hvor man for eksempel kan nyde velkomstdrinks. Der er også adgang til haveparken.