Maden til Bryllup er en vigtig ting og vi sørger for i får et fantastisk måltid!
Husk vi kan tilpasse Maden helt efter jeres ønsker og vi har ikke en låst færdig menu, vi vil gerne sikre os i får lige det i ønsker
Forretter:
1.
- Varmrøget laks med koldrøget laks og rejer, På grønt med asparges, tomat og citron
- Flute, dressing og pisket smør
2.
- Blomkålssuppe med hvid chokolade og kammuslinger samt dildolie eller ristede bacontern
- Flute og pisket smør
3.
- Røget dyrekølle på ærteskud med appelsinmarineret melon, asparges, krydderurtemayo
- Flute og pisket smør
4.
- Dampet pangasiusfilet med laksemousse, sauce blanc og råmarinerede urter
- Flute og pisket smør
Hovedretter :
1.
Buffet:
- Rib eye
- Porchetta
- Små råstegte kartofler
- Flødekartofler eller Pommes Anna i fad
- Hjertesalat med melon og bær
- Rucola med soltørrede tomater, oliven, feta, saltmandler og rødløg
- Broccolisalat eller blomkålssalat
- 2 slags sauce (Svampe, Rødvin, bearnaise, brun, Whiskey?)
2.
Portionsanrettet:
- Tournedos af oksemørbrad
- Små råstegte kartofler
- Timianbagte gulerødder
- Langtidsbagte cherrytomater med og rødløg i vinaigrette
- Spinatsalat med mango, feta og pinjekerner på bordene i skåle
- Sauce efter eget valg
- (Denne kan også laves med helstegt Rib eye, serveret på fade serveret ved bordene istedet for som portionsanretning) , eller tilbehøret kan byttes over som en del af en buffet – Det hele er blot forslag, så vi kan altid finde på andre salater, kartofler med videre hvis ønskes!)
Dessert:
Portionsanrettet
1.
- Blondie (Hvid brownie), med lemoncurd, passionsfrugt mousse, friske bær og karamelgitter
2.
- Brownie med vanilleis, friske bær og jordbærcoulis
3.
- Hvid chokolade Panna cotta på kiksebund med havtorngele og friske bær samt crunch
- (Alternativt kan man lave en kagebuffet med forskellige kager, og eventuelt bruge denne/Dette som “Bryllupskage” )





