Maden til Bryllup er en vigtig ting og vi sørger for i får et fantastisk måltid!

 

Husk vi kan tilpasse Maden helt efter jeres ønsker og vi har ikke en låst færdig menu, vi vil gerne sikre os i får lige det i ønsker 

Forretter:

1.

  • Varmrøget laks med koldrøget laks og rejer, På grønt med asparges, tomat og citron
  • Flute, dressing og  pisket smør

2.

  • Blomkålssuppe med hvid chokolade og kammuslinger samt dildolie eller ristede bacontern
  • Flute og pisket smør

3.

  • Røget dyrekølle på ærteskud med appelsinmarineret melon, asparges, krydderurtemayo
  • Flute og pisket smør

4.

  • Dampet pangasiusfilet med laksemousse, sauce blanc og råmarinerede urter
  • Flute og pisket smør

Hovedretter :

1.

Buffet:

  • Rib eye
  • Porchetta
  • Små råstegte kartofler
  • Flødekartofler eller Pommes Anna i fad
  • Hjertesalat med melon og bær
  • Rucola med soltørrede tomater, oliven, feta, saltmandler og rødløg
  • Broccolisalat eller blomkålssalat
  • 2 slags sauce (Svampe, Rødvin, bearnaise, brun, Whiskey?)

2.

Portionsanrettet:

  • Tournedos af oksemørbrad
  • Små råstegte kartofler
  • Timianbagte gulerødder
  • Langtidsbagte cherrytomater med og rødløg i vinaigrette
  • Spinatsalat med mango, feta og pinjekerner på bordene i skåle
  • Sauce efter eget valg
  • (Denne kan også laves med helstegt Rib eye, serveret på fade serveret ved bordene istedet for som portionsanretning) , eller tilbehøret kan byttes over som en del af en buffet – Det hele er blot forslag, så vi kan altid finde på andre salater, kartofler med videre hvis ønskes!)

Dessert:

Portionsanrettet

1.

  • Blondie (Hvid brownie), med lemoncurd, passionsfrugt mousse, friske bær og karamelgitter

2.

  • Brownie med vanilleis, friske bær og jordbærcoulis

3.

  • Hvid chokolade Panna cotta på kiksebund med havtorngele og friske bær samt crunch
  • (Alternativt kan man lave en kagebuffet med forskellige kager, og eventuelt bruge denne/Dette som “Bryllupskage” )